Eğitim Programı

TED Elazığ Koleji İlkokulu;öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel alanlarda kendine özgü ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayan zengin öğrenme ortamları ile donatılmıştır.

Modern donanımlı sınıflarımız ve kütüphanemizin yanı sıra kulüp odalarımız, müzik ve görsel sanatlar atölyelerimizle öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeleri için ihtiyaç duyacakları tüm olanaklar sağlanarak, öğrencilerimizin beceri ve kimlik gelişimlerine destek olunur.

Eğitim ve öğretimi zenginleştirmek amacıyla bilişsel, fiziksel, sosyal ve duygusal ihtiyaçlar çerçevesinde farklı yöntem, teknik ve uygulamalardan yararlanılmaktadır. Okulumuzda yapılan tüm etkinlikler, disiplinler arası yatay ve dikey ilişkiler kurularak planlanır, uygulanır.

Öğrencilerimiz, Türkçe ve İngilizce etkinlikler ile farklı kültürlerin kapılarını aralar, kendilerini ifade etmenin yeni yollarını keşfederler.

Öğrenciyi merkeze alan,bilgiyi yaşamla ilişkilendiren eğitim anlayışımızla öğrencilerimizi geleceğe hazırlarız.