Kurucu Mesajı

TED ELAZIĞ KOLEJİ KURUCUSU VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI MESAJI

TED Elazığ Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali ŞEKERDAĞ’ın eğitim sektöründeki atılım hayali,2015yılı sonlarında gerçekleştirildi. TED Elazığ Koleji’nin temeli Eylül 2015’te Elazığ’da 50.500metrekarelik arazi üzerine atıldı.2016 yılının temmuz ayında inşaatı tamamlanan okul binası 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye hazır hale geldi.

Okulumuz 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Okul öncesi, İlkokul ve Ortaokul sınıf seviyelerinde öğrenci kaydı almaktadır. TED Elazığ Koleji; açık ve kapalı oyun alanları, Sanat–Kültür  Atölyeleri, Konferans  Salonu, Kapalı Spor  Salonu, Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yemekhane ,Teknolojik Donanımlı ı Derslikler,3D sınıfı,Müzik ve Görsel Sanat Atölyeleri,Oyun-jimnastik Salonu ,Laboratuarlar ile öğrencilerimizin akademik başarısının yanı sıra,sosyal,kültürel ve fiziksel gelişimini destekleyici ortamlar sunan yüksek nitelikli bir eğitim tesisidir.

TED Elazığ Koleji  Türk Eğitim Derneği’nin  misyon ve vizyonunun gerektirdiği sorumluluk bilinciyle 2016-2017eğitim öğretim yılından itibaren, kurucumuz Ulu Önder Atatürk’ün hedef gösterdiği çizgide, Türk toplumuna yüksek ahlaklı, donanımlı meslek hayatında ve sosyal yaşamında başarılı,milli değerlerini esas alan,evrensel bakış açısına sahip nesiller yetiştirme hedefiyle,eğitim alanında TED ailesinin etkin ve dinamik bir kurumu olarak yerini almıştır.