[vc_row][vc_column][vc_column_text]

... See MoreSee Less

TED Elazığ Kolejin'de 2017- 2018 eğitim ve öğretim yılının birinci yarıyılı tamamlandı. Okulumuzun anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim-öğretim görmekte olan öğrencilerimiz karnelerini alarak öğretmenleriyle vedalaşarak tatile çıktılar.

İyi tatiller dileriz
#tedelazığkoleji

Neşe Dert Aşk
1.Şiir ve Türkü Gecesi
Neşet ERTAŞ anısına.
... See MoreSee Less

Neşe Dert Aşk 1.Şiir ve Türkü Gecesi Neşet ERTAŞ anısına.

Facebookta görüntüle

TED Elazığ Koleji Anaokulu “Dönem Sonu Partisi.”
Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz eğitim-öğretim yılımızın 1. dönemini mutlu bir şekilde kapatmanın heyecanını yaşadılar.

Facebookta görüntüle
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tweetmeme type=”follow” follow_user=”https://twitter.com/TED_ELAZIG” lang=”tr”][/vc_column][/vc_row]