VELİLER TOPLANTISI
TED Elazığ Koleji 5,6 ve 7. Sınıflarımızın velileriyle bir araya gelerek, öğrencilerimizin ders durumları ve çalışma programları hakkında bilgiler verdik.
... See MoreSee Less

Facebookta görüntüle

Geleceğe pırıl pırıl tohumlar ekiyoruz. Ekilen bu tohumlar okudukça,düşündükçe,konuştukça daha da büyüyecek ve geleceğin entelektüel ormanında birer koca çınar olacaklar. Aydınlık günler aydın zihinlerle, hür bireylerle gelecek.
İşte bu yüzden bugün hep birlikte kitabımızı aldık.İyi dosttan zarar gelmez dedik. Okudukça konuşasımız geldi.
#TED #ELAZIĞ #KİTAP #OKUMAK
... See MoreSee Less

Facebookta görüntüle

TED Elazığ Koleji, Türk Eğitim Derneği'nin fotoğrafını paylaştı. ... See MoreSee Less