Yemek Hizmetleri

Okulumuzda Öğrenci, Öğretmen ve personele yemek hizmeti kendi mutfağımızda pişirilerek sunulacaktır. Okulumuza ait tam donanımlı modern bir mutfağımız mevcuttur.

Okulumuzda kurulacak komisyon tüm gıda maddelerinin özelliklerini, cinslerini tespit ederek alınmasını sağlayarak ve kontrollerini yaparak teslim alıp kullanımına onay verecektir. Yemekler pişirildikten sonra da tadım kontrolleri yapılmadan sunulmamaktadır.

Anasınıfı,İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimize diyetisyen gözetiminde hazırlanan aylık yemek ve kahvaltı listeleri gereği 0 sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilecektir.Anasınıfı öğrencilerimizin kahvaltıları da kendi mutfağımızda hazırlanıp sunulacaktır.

Yemek hizmeti 1. sınıflara masalarına dağıtım yapılarak, 2,3,4,5,6,7. sınıflara da self servis yöntemiyle sunulacaktır. Her sınıfın sınıf öğretmenleri kendi öğrencileriyle birlikte yemeklerini yemektedirler.

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

Eylül ayı menü